GamingMOREȘtiri IT

Ubisoft lansează Alexios, o variantă Assassin’s Creed Odyssey pentru Alexa

Ubisoft a anunțat astăzi o variantă spartană pentru Amazon Alexa.

Aplicația poate fi descărcată gratuit și poate modifica vocea Alexei în cea a personajului principal din Assassin’s Creed Odyssey, Alexios. Acesta este asemănător cu Alexa, însă are o atitudine ceva mai… spartană. Acesta poate fi pornit prin simpla comandă „Alexa, open The Spartan” iar apoi poți să-l întrebi orice dorești. 

Aplicația intitulată “Spartan Skill” va avea aceleași funcții pe care le are și varianta standard, însă va primi câteva funcționalități în plus o dată cu lansarea oficială a jocului pe 5 octombrie. Alexios va putea să ofere informații în plus despre anumite locații din joc, mai precis, mai bine de 300 de puncte de interes din Odyssey.

Aceasta va funcționa pe toate modelele de Echo, iar Ubisoft a produs o variantă limitată de Echo Plus care seamănă cu casca unui Spartan. Spartan Skill nu este prima aplicație care i-a modificat vocea Alexei: Destiny 2 și The Elder Scrolls: V Skyrim de asemenea, au lansat o versiune modificată care a putut fi integrată în joc.

sursă

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button