Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ubisoft intra in Open Gaming Alliance, pentru ca adora PC-ul

/
/
/

In urmatoarele luni Ubisoft va lansa cateva jocuri noi, unele pentru PC. Ca urmare, a venit acel moment traditional din an in care compania promite ca PC-ul este important. Gestul lipsit de insemnatate este anul acesta acompaniat de asocierea la o organizatie la fel de neinsemnata, Open Gaming Alliance.

Mai intai, o mica lectie de istorie. Open Gaming Alliance si-a inceput viata ca PC Gaming Alliance, o entitate formata, chipurile, pentru a imbunatati jocurile de PC. Pentru ca industria sa nu mai trateze posesorii de PC-uri ca cetateni de mana a doua. Era formata din companii foarte prietenoase pentru jocurile de PC, precum „Ce e ala mouse” Capcom, sau „Am bagat DRM in tot” Sony DAC, dar mai erau pe acolo AMD si Nvidia, care au abandonat nava. Aceasta alianta a facut nimic sesizabil in cei 7 ani de existenta, lucruri precum Kickstarter si tranzitia la o noua generatie de console erodand sever trufia companiilor care vedeau PC-ul ca „locul unde traiesc doar pirati”. Motiv pentru care si-a extins… eforturile, si  asupra platformelor mobile, devenind Open Gaming Alliance.

Iar acum, inapoi la subiect. Ubisoft s-a alaturat la aceasta alianta  deoarece gamerii de pe PC sunt importanti pentru companie. Da, Ubisoft, compania pentru care fiecare posesor de PC este un criminal in asteptare. Iar aceasta alianta va ajuta la intelegerea mai buna a lor, din moment ce ani intregi de feedback nu au fost in vreun fel de folos. Ubisoft spera ca OGA sa ii ajute sa invete cele mai bune practici din industrie, si sa ajute al dezvoltarea grupului mai departe.

Ce inseamna asta? Nimic. Literalmente nimic. Imi cer iertare ca v-am pierdut timpul cu aceasta stire. Pentru a compensa, va prezint acest clip cu un pui de rata somnolent.

[Games Industry]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar