PC&Consoles

Ubisoft dezvăluie Assassin’s Creed: The Ezio Collection

Povestea lui Ezio Auditore da Firenze poate fi retrăită din nou, pe o nouă generație de console, amintind lumii de vremea în care seria Assassin’s Creed chiar era bună.

Ubisoft a dezvăluit că Trilogia de jocuri care l-a avut în rolul principal pe celebrul asasin italian va avea parte de un tratament „HD”, fiind relansată pentru consolele contemporane. Asta înseamnă că puteți rejuca Assassin’s Creed 2, Brotherhood și Revelations, alături de tot DLC-ul care a fost lansat vreodată pentru acestea.

Exact cât de „HD” este această relansare e cam discutabil, imaginile din trailer-ul de mai jos arătând pe alocuri mai rău ca varianta de PC, deși se pare că ce este scos la vânzare ar fi chiar varianta de PC, dar portată pentru Xbox One și PS4.

Regretabil, modurile de multiplayer pentru Revelations și Brotherhood nu vor fi incluse, Ubisoft declarând că varianta supremă a acelui mod este deja disponibilă în Black Flag, ceva ce vă asigur că nu este tocmai adevărat. Doar pentru că a fost ultima nu înseamnă că era cea mai bună. Pentru asta încă aștept varianta de sine stătătoare.

Colecția va fi disponibilă începând cu ziua de 15 noiembrie, unele ediții având la pachet chiar și bilete pentru filmul care pare în decembrie.

Cu această ocazie Ubisoft a dezvăluit că a vândut peste 100 de milioane de exemplare din seria Assassin’s Creed.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button