Gaming

Ubisoft deschide un parc de distracții

Ubisoft s-a diversificat mult de-a lungul anilor. A făcut jocuri, a făcut jucării cu un fel de iepuri turbați ( Raving Rabbids ), asta ca sa nu discutam de licentierea personajelor la diverse companii precum Necca, a făcut benzi desenate, până și filme. Mâine, poimâine îl vezi că își deschide propriul parc de distracții. Eh, nu trebuie să așteptați atât de mult, cel puțin nu pentru anunț.

Este oficial! Ubisoft își va deschide propriul parc de distracții, însă nu pe continentul acesta, nici peste ocean în America de Nord. Parcul va construit în Malaezia, cu o dată stabilită pentru deschiderea acestuia în anul 2020.

De ce tocmai acolo? Fiindcă este a doua cea mai vizitată țară din Asia, și pentru că piața locală nu este atât de saturată încât să nu aibă loc încă un parc de distracții.

Mai important, Ubisoft nu construiește direct parcul de distracții. De clădirea sa și de operarea afacerii se va ocupa compania maleziană RSG, specializată în astfel de lucruri.

Ubisoft va avea controlul creativ și va realiza tot conținutul digital pentru diversele atracții ce vor fi presărate pe zona de 10 kilometri pătrați ai complexului. Unul ce nu va fi construit sub cerul liber, ci în interior. In interiorul la  ce este mommentan neclar, având în vedere ca dimensiunea sa depășește unele orășele locale.

Dacă acest proiect va avea succes, cine știe, poate prin anul 2030 vom avea parte de un parc de distracții Ubisoft construit ceva mai aproape de noi. Poate până atunci vor rezolva și problemele de ordin tehnic ce inevitabil se vor ivi. Sau poate le-ar păstra, nu de alta, dar ard de nerăbdare să văd atracția a parcului a cărui subiect este asta:

UbisoftNofaceIMG

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button