GamingRSS PaginaDeMedia

Ubisoft Connect se inspiră de la Steam și va introduce funcția Share Play

Steam reușește să domine de multă vreme sectorul platformelor pe care noi colecționăm și butonăm jocuri. Are foarte multe opțiuni și funcții pentru streaming, pentru sesiuni de gaming cu prietenii family share, remote play și toate cele. Însă platforma celor de la Ubisoft este pe cale să se dezvolte și ea, mulțumită unei actualizări interesante.

A fost anunțată oficial și se numește Share Play. Potrivit dezvoltatorilor, vei avea ocazia nu doar de a partaja gameplay-ul cu prietenii, ci vei putea inclusiv să-i lași pe aceștia să preia controlul asupra jocului. Pentru a putea face stream one-on-one, trebuie doar să inviți un prieten în sesiunea curentă. Astfel, acesta va putea urmări stream-ul sau vau putea controla el însuși jocul.

Ubisoft Connect începe să prindă viață

Nu este clar pe de-a-ntregul cum va funcționa această opțiune pe Ubisoft Connect. Este posibil ca spectatorul care dorește să încerce jocul să fie nevoit să descarce jocul pe propriul dispozitiv, însă va putea fi accesat doar prin Share Play. Într-un fel, asta îmi sună a ceva combinație de family sharing și remote play de pe Steam, doar că vei putea acces la jocul respectiv doar dacă ești invitat în lobby-ul respectiv.

Share Play încă nu este live, dar o versiune beta va sosi pe Ubisoft Connect pentru PC în săptămânile următoare, fiind compatibil la lansare cu Far Cry 6. În orice caz, începusem să mă plictisesc de oferta anemică de opțiuni disponibile pe această platformă, așa că orice adiție este bine-venită.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button