MORE

Ubisoft Club anuntat

Ubisoft continua efortul sau de a crea servicii peste servicii pe care pare putin probabil ca le va folosi vreodata cineva, de aceasta data cu Ubisoft Club.

Ce este Ubisoft Club? Ma bucur ca ati intrebat, Ubisoft a facut acest scurt clip video in care se prezinta premiza de baza a serviciului. Aruncati o privire.

Daca ati mai folosit pana acum Uplay, probabil va intrebati in ce mod este acest Ubisoft Club nou, din moment ce clipul descrie functii care existau in Uplay de la bun inceput.

Ei bine, difera prin doua moduri. Acum pot fi deblocate ca recompense si reduceri de pret pe magazinul Ubisoft. Mai important, trebuie sa intrati pe un alt serviciu, separat de Uplay, pentru a putea accesa complet toate recompensele.

Ubisoft, desigur, nu este tocmai la prima incercare de a face inca un serviciu cu statistici, liste de prieteni, trofee, comparatii si recompense. Jocurile Assassin’s Creed aveau deja unul separat.

De ce exact era nevoie de inca un serviciu, cand putea fi folosit Uplay? Sunt doua ipoteze pentru asta. Prim ar fi pentru ca Ubisoft pur si simplu nu da doi bani pe consolidare, si considera ca a face o increngatura infinita de servicii care se suprapun cumva o sa rezulte intr-o experienta mai buna pentru clienti. Sau, si asta este in totalitate paralela cu realitatea, Ubisoft ar urma sa inchida Uplay. Stiu, suna foarte optimist, dar un om poate visa!

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button