PC&Consoles

Ubisoft ar putea lucra la un nou western

Sunteți pregătiți pentru o teorie a conspirației? Următorul joc din seria Far Cry ar putea fi un western și ar urma să fie lansat în luna septembrie.

Cum vine asta? A fost vreun leak? A fost un anunț făcut de Ubisoft? Nu, dar asta este o concluzie la care a ajuns internetul.

Great Falls Tribune a publicat zilele trecute un articol prin care anunța că o echipă de filmare era prezentă la mânăstire izolată din statul Montana, înregistrând secvențe pentru un joc nou, parte dintr-o serie existentă, ce urmează să fie lansat în luna septembrie. Jocul este un Spaghetti Western plasat în SUA secolului 19. Inițial părea a fi vorba de Red Dead Redemption 2, dar sunt două mici lacune aici.

Prima ar fi că Rockstar nu prea folosește secvențe filmate în jocuri sale sau pentru promovarea lor. A doua ar fi că de orchestrarea filmării se ocupa un individ numit Jeff Guillot, care în trecut a lucrat cu Ubisoft la proiecte similare.

Toate aceste idei au fost puse la un loc, iar rezultatul logic a fost că Ubisoft va lansa în această toamnă un joc Far Cry western. Desigur, ar mai putea fi vorba și de altceva. La urma urmei, Ubisoft avea o serie de jocuri western, sub forma lui Call of Juarez.

Adevărul probabil va ieși la iveală în preajma E3-ului, fie printr-un anunț oficial, fie printr-un leak nou.

[VG24/7]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button