GamingPC&ConsolesTech&IT

Ubisoft anunță Watch Dogs Legion

În mod ironic, Ubisoft a dezvăluit la E3 un joc numit Watch Dogs Legion ce nu include o legiune de câini. Nu include nici măcar un singur câine. De ce? Deoarece Ubisoft consideră că jucătorii ar vrea să preia rolul câinilor în joc, iar asta ar ridica prea multe probleme.

Watch Dogs Legion este un nou joc al seriei ce decide să ia o abordare și mai apropiată de originile sale adevărate. În loc să luați rolul unui individ cu o șapcă „iconică”, fie el hipster sau edgelord, aveți la dispoziție cam fiecare personaj din lumea jocului. Ce lume? Londra! O Londră de după Brexit, unde lucrurile nu au mers tocmai grozav. Cripto-monedele sunt mai valoroase ca lira… ceva ce e deja valabil, iar organizația de hacking Dedsec face lucruri prin zonă. Povestea nu este deocamdată foarte clară și nici nu prea contează, fiindcă contextul lumii este mai important.

La fel cum la Driver San Francisco puteați prelua controlul oricărui șofer de la bordul oricărei mașini, la fel veți putea face și aici. Veți putea lua controlul oricărui NPC, fiecare dintre ei având propriile statistici, voce și chiar o poveste de fundal. Practic, nu există un personaj principal, doar o gloată imensă ce poate fi recrutată. Până și indivizi cu care v-ați confruntat în unele misiuni vor putea deveni personaje jucabile dacă reușiți să le creșteți respectul lor față de Dedsec. Și cum puteți face asta? Prin diverse metode. Jocul promite o simulare destul de bună a unei lumi vii, unde personajele mișună de colo colo, au nevoi, au reacții, și au o viață limitată. Dacă un personaj moare, rămâne mort.

Conceptul sună bun, iar prezentarea de la E3 a fost făcută la sfârșitul vieții generației actuale de console, nu la începutul uneia noi, așa că probabil nu este o minciună gogonată.  Watch Dogs Legion va fi lansat în luna martie, anul 2020. Poate până atunci vor avea timp să adauge câini. Știm măcar că va avea suport pentru Ray Tracing.

[Ars Technica]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button