PC&Consoles

Ubisoft anunță Operation White Noise pentru Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege continuă să înflorească, Ubisoft anunțând apropierea următorului pachet de conținut al jocului, sub forma lui Operation White Noise.

Noua operațiune va fi disponibilă până la finalul acestui an și va aduce patru noutăți principale. Vom avea parte de o hartă nouă, sub forma unui turn de observație din Seul care promite să ofere și mai multă verticalitate ca hărțile disponibile până acum în joc. Probabil va trebui să aveți grijă pe unde călcați, dacă aveați obiceiul să picați de pe case până acum.

Operation White Noise va mai include și trei operator noi. Doi dintre ei fac parte din Batalionul 707 de Misiuni Speciale al Coreei de Sud. Unul din operatori este descris ca fiind „încăpățânat și îndrăzneț”, ceea ce probabil înseamnă că va fi rapid și probabil înarmat cu un shotgun. Celălalt operator este „metodic și tenace”, ceea ce poate însemna orice. Personal, aș prefera o abilitate de-a ridica de la pământ aliații picați de pe acoperiș fără să cobori până la ei și să mori. În cele din urmă va fi disponibil și colegul Elei, de la trupele speciale poloneze Grom. Din păcate, harta poloneză nu va fi disponibilă anul acesta, dar poate va fi îngrămădită pe undeva prin al treilea an de conținut.

Ubisoft chiar a confirmat cu această ocazie că vom avea parte de un al treilea an conținut, despre care vom afla mai multe detalii spre finalul anului. Rainbow Six Siege a primit săptămâna trecut și un update de echilibru, care a modificat destul de multe lucruri. L-a făcut pe Kapkan mai iritant, pe Blitz mai rapid și a îmbunătățit performanța serverelor… atunci când nu pică.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button