PC&Consoles

Ubisoft anunță Far Cry 5, The Crew 2 și încă un Assassin’s Creed

Ubisoft a decis să încingă internetul seara trecută, dezvăluind în succesiune rapidă trei jocuri noi care vor fi lansate chiar anul acesta.

Primul dintre ele este Assassin’s Creed cel nou. Nu s-au oferit detalii, despre joc, despre locație, despre gameplay, despre titlul complet. A fost însă cel mai detaliat anunț, deoarece măcar includea o siglă animată, nu doar una statică.

Următorul joc anunțat de Ubisoft a fost Far Cry 5, cu o siglă predominant albă și atât de lipsită de caracter încât nu prea se poate intui despre ce ar putea fi vorba… decât dacă nu cumva asta era intenția și totul se petrece în Antarctica. O speculație de săptămâna trecută sugera că următorul Far Cry ar putea fi un western.

În cele din urmă avem The Crew 2, jocul care va avea cea mai grea viață cu putință, deoarece prea mulți oameni încă simt usturătura de când Ubisoft i-a pălmuit cu primul The Crew. Dacă cei de la Ivory tower nu vor reuși să își spele păcatele, jocul ar putea avea aceeași soartă ca Watch Dogs 2, care este mai bun decât primul, dar lumea nu prea mai mușcă de două ori după ce prima înghițitură a fost cam putredă.

Toate aceste jocuri ar trebui să fie dezvăluite în curând, probabil pe larg la E3.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button