GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Ubisoft amână Far Cry 5 și The Crew 2

Cine se aștepta ca în luna februarie să se delecteze cu distrugerea unei bucăți considerabile din SUA în Far Cry 5 va trebui să își pună pofta în cui pentru o vreme.

Ubisoft anunță că jocul va întârzia, dar nu cu mult, doar o lună de zile. Va fi disponibil din ziua de 27 martie. Având în vedere că mai sunt două luni rămase până când trebuia să fie lansat inițial, nu ar trebui să vă așteptați ca Far Cry 5 să beneficieze de foarte multe schimbări ca urmare a acestei amânări, din moment ce oricum mai avea puțin și se îndrepta spre centrele de replicat discuri. Totuși, asta înseamnă că patch-ul din prima zi va fi consistent.

De asemenea, Ubisoft anunță că The Crew 2 va întârzia și el, dar de această dată pare a fi mai mult o chestiune de mutare a jocului dintr-un an fiscal în altul. În loc să apară pe 16 martie își va face apariția cel mai devreme în luna aprilie. Ca un mare fan al primului The Crew înainte de a fi lansat, pot să spun că orice timp suplimentar de care beneficiază echipa din spatele jocului este binevenit, atât timp cât rezultatul final este mai bun.

Desigur, ar fi și posibilitatea ca Ubisoft să amâne aceste jocuri ca un răspuns la reacția publicului general la loot boxes. Dacă asta ar însemna că vrea să le scoată sau să le adauge, nu pot să vă spun cu siguranță.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button