GamingPC&ConsolesTech&IT

Ubisoft a dezvăluit Assassin’s Creed Odyssey

În cadrul conferinței sale de la E3, Ubisoft a dezvăluit în detaliu noul joc al seriei Assassin’s Creed, Odyssey, clarificând câteva lucruri ce erau neclare și confirmând că era asasinărilor a luat sfârșit.

Direcția în care se îndreaptă seria bate mai mult spre The Witcher 3, decât spre Assassin’s Creed 2, fiind adăugate opțiuni de dialog în această ediție a seriei. Aceste opțiuni vor avea o oarecare influență asupra poveștii și vor deschide oportunități romantice. Nu înseamnă că toate trăsăturile seriei dispar, fiind adăugate cu această ocazie înapoi bătăliile navale, alături de explorarea adâncurilor, lupte cu rechini și o sumedenie de alte noutăți.

Povestea jocului se leagă de războiul peloponesiac, care s-a desfășurat prin secolul 5 îen, între Atena și Sparta. Jucătorul va lua rolul a unuia din doi mercenari, fie Alexios, fie Kassandra, o alegere care nu poate fi inversată, dar care nici nu are vreun efect asupra poveștii.

Pe parcursul aventurii, veți avea putea personaliza avatarul vostru în fel și chip, precum și nava sa, căpătând pe parcurs numeroase abilități devastatoare, iar printr-unul dintre trailere își făcea apariția un minotaur. Mai țineți minte când au scos o arbaletă din AC1 pentru că din punct de vedere istoric nu aveau cum să o explice? Povestea probabil se va lega cumva și de asasini… cred, aveam impresia că Origins explica originile asasinilor, ceea ce ar face plasarea jocului la câteva secole mai devreme cam confuză.

Assassin’s Creed Odyssey a fost construit pe parcursul a trei ani de zile și va fi disponibil din 5 octombrie.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button