MORE

Ubisoft a anuntat oficial Far Cry 4!

Ubisoft in general nu pastreaza anunturile importante pentru E3, multe dintre ele „scapand” sau fiind oferite publicatiilor mari, inainte de cea mai importanta conventie de gaming a anului. Anul acesta, marele anunt este ca Far Cry 4 este deja in productie! Stiti voi, jocul acela pe care noi aici la Zon@ l-am numit cel mai bun joc al anului 2012!

Si daca ati crezut ca vestile bune se opresc aici, nici vorba. Far Cry 4 va fi disponibil începând cu 21 noiembrie pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 şi PC. Adica la un an si ceva mai devreme decat ne-am fi asteptat. Se pare ca jocul era deja in faza de proiect in desfasurare de ceva timp, fiind elaborat de Ubisoft Montreal în colaborare cu studiourile Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai şi Ubisoft Kiev.

În Far Cry 4 jucătorii se vor regăsi în Kyrat, o regiune sălbatică, periculoasă şi impresionantă din Himalaya, unde vor lupta împotriva regimului unui rege tiran autoproclamat. Folosind o gamă largă de arme, vehicule şi animale, jucătorii îşi vor scrie propria istorie în acest peisaj exotic de tip open-world.

„După succesul Far Cry 3, ne-am propus să ducem franciza la nivelul următor şi să creăm un joc care să-i surpindă pe jucători şi să le depăşească aşteptările fanilor” a declarat Dan Hay, Producător Executiv. „Credem că Far Cry 4 va fi un first-person shooter de top şi suntem nerăbdători să vă oferim mai multe informaţii despre joc în lunile ce urmează.”

Urmatorul pas, Blood Dragon 2, Ubisoft… va rugam frumos! Pentru mai multe detalii despre joc, gasiti informatii AICI.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button