Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Uber-funny: Relatia dintre Apple si fani exprimata intr-un…cantec!!!

/
/
/
/
image

Apple, cel putin in ultimii zece ani, si-a facut o hoarda de fani. Fie ca vrei sa nu sa te aliniezi trend-ului, Apple are produse de calitate, care se vand ca painea calda, fanii fiind tot timpul cu ochii pe stiri si pe ce apare nou, adeseori fiind numiti rautacios MacTarzi, MacDrones, AppBots, Apple Fanboys si lista continua. Chiar si asa, cand fanii sunt pusi pe glume, nu poti decat sa te minunezi si sa razi de felul in care relatia dintre Apple si „adoratori” se exprima intr-un…cantec(!!!) despre frustrarile si fericirile acestora cand un nou iPhone iese pe piata.

Responsabilii pentru acest video sunt The Axis of Awesome, si nu sunt la prima abatere de acest fel, clipul lor 4 Chords devenind viral peste noapte, dar putem spune categoric ca acest clip il depaseste. Se vede ca este scris de fani ai iPhone-ului, dar are o viziune realista asupra companiei, prezentand in egala masura nemultumirile si bucuriile fanilor, toate modelele de iPhone, si toate problemele pe care fiecare generatie de telefon Apple le-a avut. Ce sa mai, aveti mai jos clip-ul! Enjoy 🙂

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar