Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Typo: tastatura fizica in stil Blackberry pentru iPhone

/
/
/
/
image

Vedeta de televiziune, Ryan Seacrest s-a remarcat recent utilizand o tastatura fizica in stil Blackberry pentru iPhone-ul sau. Desi pare o chestie draguta si inofensiva, Blackberry nu a fost de aceasi parere.

Ecranele tactile au castigat definitv si irevocabil batalia cu tastatura traditionala a telefonului. Exista insa un numar inca foarte mare de fani care isi deplang mult iubita tastatura de Blackberry, cea cu care sustin ei scriau mesaje si mailuri cu viteza luminii. Ryan Seacrest, cunoscuta vedeta TV in America, a sprijinit proiectul unei tastaturi fizice asemanatoare celei de pe terminalele Blackberry pentru iPhone. La 99 de dolari, aceasta readucea iconicul keypad in era touch. Problema este ca Blackberry a actionat acest demers in istanta si… a castigat. Un judecator a decis interzicerea vanzarii acestui periferic pentru iPhone, pentru incalcarea patentului. Typo, pentru ca acesta este numele companiei care produce acest dispozitiv, a anuntat ca: “Desi respectam Blackberry si propietatea sa intelectuala, credem ca pretentiile Blacberry impotriva Typo nu au niciun fundament, si intentionam sa ne aparam viguros.” Typo pretind ca au investit multa cercetare si dezvoltare in acest produs care a fost primit cu mare entuziasm de catre public. Asta inseamna ca exista un numar neasteptat de mare de ultilizatori care inca prefera tastele fizice, in defavoarea celor afisate pe ecran.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar