MORE

Type Machine, aplicatia cu tinere de minte

Probabil vi s-a intamplat adesea ca exact dupa ce ati scris pe telefon un mesaj sau un mail sa apasati din greseala butonul delete. Daca inainte asta era o mica drama, acum problema este rezolvata. 

Type Machine pentru Android colecteaza toate textele pe care le-ai scris pana in acel moment, indiferent de aplicatia pe care ai folosit-o. Pentru a activa Type Machine trebuie doar sa apesi butonul ON din setarile dispozitivului, dupa care, iti vezi de scris ca de obicei. De fiecare data cand vrei sa revezi ceva, te duci in Type Machine, care a inregistrat intregul istoric a ceea ce ai scris. Poti face filtrari in functie de aplicatie, apoi sa copiezi textul intr-un clipbord. Atentie, singura aplicatie pe care nu o indexeaza este Twitter. Daca totusi sunteti suferiti de teoria conspiratiei, aceasta aplicatie nu este pentru dumneavoastra.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button