Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Type Machine, aplicatia cu tinere de minte

/
/
/
/
image

Probabil vi s-a intamplat adesea ca exact dupa ce ati scris pe telefon un mesaj sau un mail sa apasati din greseala butonul delete. Daca inainte asta era o mica drama, acum problema este rezolvata. 

Type Machine pentru Android colecteaza toate textele pe care le-ai scris pana in acel moment, indiferent de aplicatia pe care ai folosit-o. Pentru a activa Type Machine trebuie doar sa apesi butonul ON din setarile dispozitivului, dupa care, iti vezi de scris ca de obicei. De fiecare data cand vrei sa revezi ceva, te duci in Type Machine, care a inregistrat intregul istoric a ceea ce ai scris. Poti face filtrari in functie de aplicatie, apoi sa copiezi textul intr-un clipbord. Atentie, singura aplicatie pe care nu o indexeaza este Twitter. Daca totusi sunteti suferiti de teoria conspiratiei, aceasta aplicatie nu este pentru dumneavoastra.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar