GamingPC&ConsolesTech&IT

Two Point Hospital reînvie farmecul lui Theme Hospital

Mai țineți minte vremea în care Bullfrog făcea jocuri excelente? Mai țineți minte Theme Hospital? O minunăție comică la care erai pus în rolul de manager al unui spital în care oamenii veneau pentru a se vindeca și aveau parte de peripeții… nu ca la noi, ci peripeții comice.

Două decenii și ceva mai târziu avem în sfârșit parte de un soi de continuare spirituală, sub forma lui Two Point Hospital. Jocul este realizat de Two Point Studios, în colaborare cu Sega, în echipa de producție fiind doi foști angajați ai Bullfrog, Mark Webley și Gary Carr, ce aveau pe vremuri chiar planuri pentru mai multe astfel de jocuri, precum Theme Prison. Jocul nu este finanțat prin Kickstarter sau ceva de genul, are un publisher, așa că în cazul în care Sega nu o face iar de Sega, rezultatul final ar trebui să se prezinte fără dificultăți.

Creatorii jocului spun că nu e tocmai un succesor spiritual, ci propria sa entitate, care are idei proprii, dar probabil va fi cel mai apropiat lucru de Theme Hospital pe care îl vom avea la îndemână. Two Point Hospital va fi tot un simulator economic profund, cu un strat de umor și farmec din belșug, dar va include și o componentă competitivă de multiplayer… una oarecum indirectă, deoarece va presupune ca jucătorii să se întreacă pentru îndeplinirea a diverse provocări.

Two Point Hospital va fi lansat anul acesta pe PC și probabil pentru alte platforme.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button