GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Two Point Hospital este gratuit în week-end

Știu că ideea de a merge la doctor este adesea un coșmar pe care ai face tot posibilul să îl eviți, dar priviți partea bună. Cel puțin vei putea vizita doctorul într-un mod virtual complet sigur. Relativ sigur. Depinde cât de sigur vrei să faci spitalul pe care îl poți construi în Two Point Hospital, și ce vei face apoi cu inevitabilele fantome.

Dacă nu ați avut până acum ocazia să jucați Two Point Hospital, aveți în acest week-end ocazia ideală, pentru că acest succesor spiritual al lui Theme Hospital este acum gratuit. Nu va fi gratuit pe veci, dar dacă îl descărcați în următoarele două zile de pe Steam, îl puteți butona până luni fără stres.

Jocul pare să mai fi primit între timp ceva conținut legat de o varietate de alte jocuri, așa că aveți ocazia să vindecați oameni infectați de headcrabs din Half-Life în spitalul vostru. Probabil tratamentul va implica o rangă și foarte multă precizie, judecând după modul în care funcționează tratamentele găsite de obicei în Two Point Hospital.

Dacă vreți să continuați aventura voastră medicală după ce expiră perioada gratuită, va trebui să cumpărați Two Point Hospital. Jocul costă, prin coincidență, doar 23.44 euro în acest moment.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button