GAMING

Twitter Wars – Rockstar vs BBC

Recent, BBC a anuntat ca lucreaza la o drama televizata menita sa portretizeze prin ce au trecut realizatorii Rockstar in timpul ciclului de creatie. Din pacate pentru BBC, dar si pentru integritatea dramei documentar, nimeni nu a discutat cu cei de la Rockstar, astfel rezultatul fiind un dezastru de proportii gigantice. Atat fanii, cat si mebri ai DMA Design, actual Rockstar si-au aratat dezgustul, dar si-au si gadilat „funny bone-ul” pe Twitter. Astfel, un Twitter War a fost iscat, Rockstar vs BBC: Runda 1.

Rockstar vs BBC
Rockstar vs BBC

Drama documentar intitulata The Gamechangers, ii are ca protagonisti pe Daniel Radcliffe, actor britanic cunoscut pentru rolul sau din seria Herry Potter si Bill Paxton, pe care il stiti din Agents of S.H.I.E.L.D si Aliens. Ambii actori au incercat sa isi portretizeze cat mai bine personajele, din pacate scenariul nu prea i-a ajutat.

Productia celor de la BBC arunca o privire „atenta” asupra controverselor care au inconjurat de-a lungul anilor 2000 jocurile video, doar ca nu prea reuseste la capitolul acuratete istorica, intregul scenariu parand sa fie scris de cineva care s-a mutat intr-o plantatie de ganja si si-a luat datele de pe Encyclopedia Dramatica. De mentionat ca Rockstar s-au opus proiectului inca de la inceput, dar asta nu i-a oprit pe BBC sa produca si sa publice abominatia.

Ce a rezultat? Ei bine un intreg razboi pe Twitter, in care atat fost angajati, dar si curenti si-au batut joc de BBC in fel si chip. Voila de priviti si voi!Rockstar vs BBC

Tags

Related Articles

Back to top button
Close