Tech&ITRSS PaginaDeMedia

Twitter va sterge conturile inactive incepand cu data de 11 Decembrie

Acum nu mult timp in urma, Twitter a provocat ceva valva in urma dezactivarii tuturor reclamelor cu mesaj politic de pe platforma sa. Astazi insa, Twitter anunta ca va incepe sa stearga conturile inactive incepand cu data de 11 Decembrie. Conturile care nu au fost accesate timp de sase luni vor fi rase. Daca se intampla sa ai un cont vechi de Twitter pe care nu-l mai folosesti si vrei sa-l pastrezi, cel mai bun lucru este sa te loghezi. Nu iti face griji, stergerea propriu-zisa va avea loc mai tarziu, deci vei avea ceva timp. In schimb, vei intampina probleme daca nu te poti loga in contul propriu.

Utilizatorii vor primi un email in care sunt rugati sa se autentifice in cont si sa urmeze instructiunile de pe ecran. Simpla logare este suficienta, deci nu va trebui sa postezi nimic. Twitter sustine ca face aceasta miscare pentru a „pastra informatii cat mai corecte si credibile” pe care oamenii sa se poata baza. Probabil va ajuta utilizatorii sa-si gaseasca mai usor conturile fara sa treaca printr-o lista de conturi abandonate. Pe de alta parte, Twitter ar beneficia de o curatare mai amanuntita.

Insa, apare o noua problema. Conturile Twitter ale utilizatorilor decedati risca sa fie si ele dezactivate. Prietenii si familiile celor decedati, pastreaza de cele mai multe ori astfel de conturi din motive sentimentale. In plus, este putin neclar in ce fel aceste schimbari ii vor afecta pe utilizatorii care au fost banati permanent de pe platforma. Nu este totul rau. Odata cu inceperea curateniei, va fi un moment excelent sa pui mana pe contul mult-visat pe care cineva il rezervase cu ani in urma. Sunt o multime de conturi interesante care vor fi disponibile odata cu aceasta curatenie, iar multe din acestea pur si simplu sunt inactive de foarte mult timp. Asadar, arunca un ochi peste contul pe care ti-l doreai, intrucat incepand cu luna urmatoare se poate ca acesta sa fie eliberat.

WCCFTech

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button