MORE

Twitter strica Twitter, iar

Stiti care sunt cele mai buni parti ale lui Twitter? Este scurt, la obiect si totul este in ordine. Simplu spus, nu este Facebook, dar cumva conducerea companiei a decis ca Twitter trebuie sa fie Facebook.

Cea mai recenta schimbare care va intra in efect pe Twitter este una extrem de drastica. Daca o limita mai mare pentru caractere nu ar fi afectat chiar atat de mult sistemul, din moment ce erau afisata direct tot 140 din ele, ce urmeaza ar putea fi un potential dezastru.

Incepand chiar de saptamana viitoare, Twitter nu va mai afisa mesajele in ordine invers-cronologica. In schimb, se va folosi de un algoritm pentru a evidentia cele mai „relevante” tweet-uri.

Partea buna, acest sistem pare de parca va fi optional, cel putin la inceput, dar considerand modul in care functioneaza retelele sociale, „optional” este mai mult un mod de a spune „nu e obligatoriu momentan, dar va fi”.

Si de ce ar face Twitter ceva atat de sinucigas? Pentru ca incepe sa plafoneze ca numar de utilizatori si chiar sa ii piarda… ocazional din cauza deciziilor de acest gen. Insa prin aceste schimbari se spera ca vor redresa situatia, atragand o parte din utilizatorii altor retele de socializare, ca Facebook.

[The Verge]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close