TECH

Twitter se pregătește pentru Tweetstorm

În vremuri de mult apuse, Twitter părea a fi o idee bună. O platformă de micro-blogging în care puteai îngrămădi o idee în 140 de caractere ce puteai fi văzute de oameni din toată lumea.

Ani mai târziu platforma s-a dovedit a fi ceva mai inconsistentă decât spera lumea, sau investitorii, motiv pentru care se pregătește pentru schimbări. Una nouă se numește Tweetstorm și a fost descoperită într-o variantă nelansată în aplicația de Android a serviciului.

Această funcție remediază problema esențială a platformei, ce nu are legătură cu conducerea sa, eliminând în efect limita de caractere. Tweetstorm generează automat numărul necesar de tweet-uri înlănțuite pentru a putea fi acoperit întregul mesaj. Fiecare dintre tweet-uri este numerotat, indicând și numărul total de tweet-uri.

Momentan compania nu a oferit un comentariu public despre această funcție, dar probabil va fi dezvăluită în curând. Până acum au fost câteva aplicații ce îndeplineau aceeași funcție, dar tare ar fi frumos dacă cea principală de Twitter ar avea așa ceva integrată în funcția sa de bază… și dacă Tweeten va primi un update pentru așa ceva, din moment ce Tweetdeck a fost omorât din motive necunoscute.

[The Next Web]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button