CommunityMOREȘtiri IT

Twitter s-ar putea să vă recomande o listă de conturi pentru unfollow

În timp ce utilizatorii Twitter se bazează de multă vreme pe sugestiile „Who to Follow”, serviciul a testat de asemenea recent o caracteristică care recomandă utilizatorilor la cine să renunțe a mai urmări. După cum a raportat Slate, Twitter a confirmat că testează o astfel de caracteristică, dar nu a elaborat dacă o va lansa sau nu pentru toată lumea.

Această caracteristică a fost descoperită pentru prima oară de Matt Navarra de pe The Next Web, care a împărtășit capturi de ecran cu Twitter, aparent prezentându-i o listă de persoane pe care el le-ar putea refuza pentru a-și „îmbunătăți” cronologia.

În declarația sa către Slate, Twitter a explicat că scopul caracteristicii este să îi ajute pe utilizatori să descopere pe cei cu care nu „interacționează în mod regulat”. Apoi, utilizatorii ar putea alege să dea unfollow acestora pentru a-și curăța cronologia.

În acest moment, Twitter declară că această caracteristică a fost testată pe un număr de utilizatori „incredibil de limitat” într-o perioadă de câteva zile. Compania a refuzat să comenteze dacă această facilitate urmează să fie lansată pentru toată lumea sau nu.

Știm că oamenii doresc o cronologie relevantă pentru Twitter. O modalitate de a face acest lucru este de a da unfollow persoanelor cu care nu interacționează în mod regulat. Am efectuat un test incredibil de limitat pentru a scoate la iveală conturile cu care oamenii nu interacționează pentru a verifica dacă doresc să nu le mai urmărească.

A merge până acolo încât să sugereze utilizatorilor să dea unfollow pare a fi o mișcare riscantă pentru Twitter, dar pe măsură ce se îndreaptă din ce în ce mai mult spre o cronologie algoritmică, are sens. O astfel de caracteristică ar contribui, de asemenea, la așa-numitele eforturi de sănătate digitală. Dezabonarea de la utilizatorii cu care nu interacționați ar crea mai puțin conținut în cronologie și va ajuta la împiedicarea derulării la infinit fără sens.

Credeți că Twitter ar trebui să ofere această facilitate pentru toată lumea? Spuneți-ne și nouă!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button