MORE

Twitter ridica limita de oameni pe care ii poti urmarii la 5000

In ultima perioada Twitter se scalda in ape foarte tulburi, intreaga platforma parandu-se ca si-a atins numarul maxim de utilizatori posibili, ba mai mult, populara platforma de socializare pierzand de la zi la zi utilizatori.

Motivele sunt varii, dar pana la urma Twitter face eforturi pentru a ramane in cursa. Unul dintre aceste upgrade-uri pentru platforma de micro blogging este ridicarea numarului de followers de la 2000 la 5000, confirmand astfel zvonurile ce se vehiculau saptamana trecuta pe internet.

Este o veste importanta pentru toti userii Twitter, pentru ca in trecut pentru a trece de acest numar de 2000 de urmaritori, un utilizator trebuia sa indeplineasca anumite conditii, una dintre ele fiind un numar mare de urmaritori.

Motivul se pare ca este numarul mare de spam boti prezenti pe Twitter, dar compania este in acest moment destul de increzatoare incat sa lase userii sa urmareasca mai mult de 2000 de utilizatori Twitter.

Ce inseamna asta pentru un user generic de Twitter? Ei bine, beneficiile sunt evidente, astfel poti sa observi un numar mai mare de oameni online pe platforma de socializare, ba mai mult, cresc exponential sansele de a prinde din „zbor” o stire sau o informatie interesanta inainte ca o anumita pulicatie sa o posteze.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button