CommunityRSS PaginaDeMedia

Twitter crede că este o idee bună să introducă reclame în mijlocul conversațiilor

Până unde poți merge ca să te îmbogățești mai repede și ca să-i enervezi pe oameni din ce în ce mai tare? Am văzut asta cu Facebook, am văzut asta și cu YouTube, dar nici pe Twitter nu scăpăm de agresivitatea reclamelor. Partea cea mai rea este că dezvoltatorii se gândesc să introducă reclamele fix în mijlocul conversațiilor, iar asta deja distruge și ultima fărâmă de fluiditate constantă pe care o avea scrolling-ul prin reply-urile postate la un tweet…

Ca parte a companiei, Bruce Falck a postat această idee sub forma unui GIF care exemplifică noua și geniala metodă a advertising-ului. În teorie, reclamele vor fi afișate după primul, al treilea și al optulea reply de sub un tweet. Postările de pe Twitter pot stârni de multe ori un întreg comment war, unde utilizatorii pot veni, culmea, cu argumente interesante, de mai că ți-e drag să citești întreaga discuție. Până te lovești cu nasul de câte o reclamă la cine știe ce bazaconie inutilă.

Twitter testează modalități prin care să se îmbogățească

Formatul diferă de cel standard și pentru că, în concepția dezvoltatorilor, acesta „echilibrează și gestionează mai eficient remunerațiile acordate creatorilor și de advertiserilor”. De aceea, există posibilitatea ca acei creatori care optează pentru acest sistem să primească o parte din profitul înregistrat prin intermediul reclamelor.

În postarea indicată, sistemul este încă în primă fază. Compania  va lucra la modul în care sunt afișate reclamele în conversații, încercând idei noi până când va decide să introducă oficial acest sistem. Deocamdată, doar cei care folosesc platforma pe telefoane vor fi bătuți la cap cu acest mic inconvenient.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button