PC

Twitter permite blocarea automată a conturilor de spam

După milenii întregi, Twitter a înțeles în sfârșit ceea ce utilizatorii săi au tot încercat să îi spună și a reușit să implementeze un sistem care să reducă spamul și hărțuirea de pe serviciu.

Cel mai nou update al platformei aduce opțiunea de-a ascunde, ca standard, orice mesaj trimis de un cont care încă mai folosește avatarul standard. Schimbarea unui avatar nu necesită prea mult efort, dar în general este un pas pe care trolii și mulți boți de spam nu îl fac. Iar abilitatea de-a bloca pur și simplu conturile acestea făcute în grabă este ceea ce au tot cerut mulți oameni timp de ani de zile.

Această funcție nouă vine la nici măcar o lună după ce Twitter a implementat o altă metodă de securizare menită să ajute utilizatorii săi… una care făcea exact opusul. În acest ritm, cine știe, poate serviciul va reuși să se redreseze, iar compania care acum câțiva ani părea atât de promițătoare nu va ajunge în același loc unde acum se flutură rămășițele lui Myspace prin vânt și ale zecilor de altor rețele de socializare defuncte. Desigur, asta probabil ar presupune ca Twitter să nu își mai bage nici coada în manipularea narativelor.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button