PC

Twitter o face de oaie, din nou

De când a fost lansat, Twitter se tot preface că încearcă să găsească metode prin care să reducă nivelul de abuz pe care îl poți primi prin acest serviciu. Dar în loc să implementeze ceea ce oamenii tot propun, și anume blocarea automată a mesajelor trimise de conturi temporare, Twitter face altceva.

Recent, compania a implementat o nouă măsură menită să împiedice abuzul care presupune ca utilizatorii să nu mai fie înștiințați atunci când sunt adăugați la liste. Ideea era că astfel nu mai trebuie să te alarmezi dacă cineva te adaugă la ceva de genul „listă de oameni la care să urli non-stop”.

Există însă și un mic dezavantaj la această decizie, unul pe care Twitter nu l-a luat în considerare. Și anume, ce se întâmplă dacă oamenii sunt oricum adăugați la astfel de liste, și se trezesc inundați cu mesaje de tot felul, fără să aibă habar de ce?

Această întrebare a fost pusă de orice persoană care a folosit Twitter vreodată, sugerând că a nu primi informații de acest gen reprezintă un risc și mai mare. O soluție mai bună ar fi fost cea de-a oferi utilizatorilor poțiunea de-a se șterge din listele făcute de alții.

Twitter a răspuns prompt la aceste cereri și a inversat ideea cu listele la nici o zi după ce a fost pusă în funcțiune. N-a implementat sugestia mai bună oferită de public, fiindcă asta ar necesita efort.

[Tech Crunch]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button