MORE

Twitter luptă împotriva revenge porn-ului

Ca parte dintr-un efort pentru a face platforma un spațiu… mai puțin propice pentru distribuirea de imagini de factura pornografică fără acordul subiectului, Twitter anunță implementarea unor noi reguli. Acestea specifică foarte clar că nicio poză intimă nu poate fi publicată fără consimțământul subiectului, iar cei care se abat de la această regulă vor fi pedepsiți nu doar prin îndepărtarea imaginilor cu pricina, ci și prin blocarea contului.

Utilizatorii care s-au trezit cu contul blocat ca urmare a noii reguli, dar care simt că această decizie a fost incorectă, pot contesta decizia, urmând ca Twitter să analizeze situația, pentru a determina dacă este vorba despre o neînțelegere sau nu.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button