PC

Twitter extinde uneltele de filtrare

O veste bună pentru cei care s-au trezit în ultima vreme pe Twitter cu mai multe discuții despre alegeri decât au vrut vreodată să vadă. Au fost extinse opțiunile de filtrare și blocare ale tweet-urilor.

Noul update al platformei vizează reducerea spamului din secțiunea de notificări, permițând de acum înainte utilizatorilor să decidă exact ce vor să vadă. Spre exemplu, se pot bloca cuvinte individuale, iar tweet-urile care le conțin nu vor mai fi afișate. Același lucru este valabil pentru hashtag-uri, conturi sau nume de conturi. Astfel puteți să ștergeți orice referință la un subiect sau o persoană din lista voastră de notificări, pe Web, Android și iOS.

Cuvintele care pot fi interzise pot avea un număr maxim de 140 de caractere, ceva ce nu ar trebui să fie o problemă.  Acest gen de opțiuni poate că sună ca fiind lucruri care ar fi trebuit integrate în Twitter de ani de zile pentru a preveni abuzuri și spam, dar vorbim aici de Twitter. O companie a cărei ocupații principale din ultimii ani a fost cea de a o lua la vale.

[Tom’s Hardware]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button