CommunityMORERSS PaginaDeMedia

Twitter cumpără Breaker pentru dezvoltarea platformei Spaces

Acum o lună, Twitter a anunțat că se lucrează intens la Spaces, o nouă opțiune care le va permite utilizatorilor să participe live la chat-rooms audio.

Serviciul a fost comparat cu serviciul Clubhouse. Astfel, orice utilizator poate urmări discuțiile, însă poate participa doar cu permisiunea gazdei. Pentru introducerea Spaces, Twitter a achiziționat studioul din spatele aplicației Breaker, o platformă de podcast-uri axate pe elementele sociale încă din anul 2016.

Potrivit reprezentanților Twitter, dezvoltatorii Breaker vor contribui activ și eficient la îmbunătățirea conversațiilor din cadrul Spaces, menținând totodată și „integritatea” acestora.

În ceea ce privește Breaker, platforma își va da obștescul sfârșit pe 15 ianuarie, dar utilizatorii vor fi informați cu privire la gestionarea și exportarea fișiserelor descărcate prin intermediul subscripției, pentru a se putea reorienta către alte aplicații de podcast-uri.

Spaces se află încă în faza de testare, astfel încât serviciul va fi disponibil pentru început doar pentru un număr restrâns de utilizatori, în special acelora din ceea ce americanu’ politically correct numește under-represented backgrounds. Niciunul din dezvoltatorii implicați nu au dezvăluit prea multe legat de funcțiile oferite de Spaces, dar se menționează că se va lua în calcul și posibilitatea de a salva conversația audio, pentru a putea fi redată după bunul plac, în stil podcast. Pentru început, cel mult 10 participanți vor putea conversa în același timp, însă chat-ul poate fi urmărit de un număr nelimitat de utilizatori. Din păcate, Spaces este momentan disponibil doar pe iOS.

 

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button