Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Twitter ar putea renunta la limita de 140 de caractere

/
/
/

In ultimii ani populatia internetului a dezvoltat un nou talent, cel de a distila un mesaj la esenta sa, o esenta usor de inteles, usor de citit si care sa nu se intinda pe mai mult de 140 de caractere, pentru ca asta era limita maxima a unui mesaj pe Twitter. Insa asta s-ar putea schimba in curand.

Conform unor zvonuri care circula acum pe internet, conducerea serviciului Twitter se gandeste sa schimbe modul in care mesajele sunt formulate. In loc sa fie o limita stricta de 140 de caractere, va fi una mult mai relaxata de 10 mii. Dar pentru ca serviciul sa nu se transforme in Tumblr sau Facebook, doar primele 140 de caractere vor fi vizibile intr-un feed-ul personal.

Aceasta schimbare probabil va fi pe placul celor care vor sa scrie mai mult si va atrage astfel de indivizi, dar prezinta totusi si o mica problema. Twitter a devenit popular pentru ca nu puteai scrie decat mesaje mici, scurte, simple, concise, la obiect si care pot fi scoase foarte usor din context. Aceasta idee a suras publicului.

O avea el partile sale mai rele, iar compania tinde sa clacheze la cea mai mica indicatie ca cineva s-ar supara pe ei daca nu incep sa stearga tweet-uri care sunt desemnate a fi nepotrivite, dar limita de caractere nu era una din acele parti rele.

[Kit Guru]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar