Știri ITTECH

Twitter ar putea primi opțiunea de editare

Mai țineți minte când lumea a început să ceară opțiunea de editare a unui tweet? Era pe undeva prin anul 2006. De atunci, Twitter nu prea a făcut cine știe ce încercări de a implementa o astfel de funcție. Totuși, Jack Dorsey, CEO al companiei, tot dă semne că așa ceva ar putea veni la un moment.

Într-un interviu recent, acesta a dat câteva detalii detalii despre cum ar putea să fie implementată o funcție de editare a tweet-urilor. Opțiunea nu ar fi disponibilă permanent, din moment ce ar elimina din farmecul platformei, bazat foarte mult pe mesaje scurte și perisabile. În schimb, ar putea fi adăugată o perioadă de 5 sau 30 de secunde în care un tweet încă mai poate fi modificat. Durata ar putea fi determinată dinamic, în funcție de context, deoarece ar presupune întârzierea postării efective.

Alături de o astfel de întârziere ar veni și posibilitatea de a vedea varianta inițială a tweet-ului. Astfel s-ar putea evita situațiile în care cineva va trimite mesaje oribile altcuiva, iar apoi editează mesajul pentru a face dovezile să dispară.

Și când va sosi o astfel de funcție? Încă nu este clar. Twitter are tendința să se miște foarte lent. Dar poate va sosi în următorul deceniu.

[Engadget] 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button