Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Twitter ar putea dezactiva butonul de Like, dar momentan nu se grăbește

/
/
/
img

Ieri Telegraph a raportat că Twitter se gândea să dezactiveze butonul Like – și știrile s-au răspândit rapid. Sursa a fost un eveniment Twitter de săptămâna trecută, unde CEO-ul Jack Dorsey a spus că „nu era un fan al butonului în formă de inimă” și că „ar vrea să scape de el în curând.” De atunci, aceste vorbe citate au circulat ca o amenințare directă și imediată la adresa butonului de Like.

Utilizatorii au răspuns furios la acest raport, observând că butonul Like le-a permis să susțină pe alții și să ofere solidaritate. Unii și-au exprimat temerile că, fără buton, retweets ar fi singura modalitate de comunicare.

Dar amenințarea ar putea să nu fie la fel de iminentă cum părea. Recent, Twitter a contrazis zvonul, negând planurile imediate de a schimba modul în care Like-urile funcționează în rețea. „Nu există un termen limită”, a scris vicepreședintele de comunicare Brandon Borrman. „Nu se va întâmpla prea curând.”

În august, Dorsey a spus că experimentează noi caracteristici pe Twitter și reproiectând caracteristici, inclusiv butonul Like. La momentul respectiv, a spus: „Cel mai important lucru pe care îl putem face este să privim stimulentele pe care le construim în produsul nostru … Nu mai cred că sunt corecte.” Luni mai târziu, proiectul nu pare să fi progresat.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar