CommunityMOREȘtiri IT

Twitter ar putea dezactiva butonul de Like, dar momentan nu se grăbește

Ieri Telegraph a raportat că Twitter se gândea să dezactiveze butonul Like – și știrile s-au răspândit rapid. Sursa a fost un eveniment Twitter de săptămâna trecută, unde CEO-ul Jack Dorsey a spus că „nu era un fan al butonului în formă de inimă” și că „ar vrea să scape de el în curând.” De atunci, aceste vorbe citate au circulat ca o amenințare directă și imediată la adresa butonului de Like.

Utilizatorii au răspuns furios la acest raport, observând că butonul Like le-a permis să susțină pe alții și să ofere solidaritate. Unii și-au exprimat temerile că, fără buton, retweets ar fi singura modalitate de comunicare.

Dar amenințarea ar putea să nu fie la fel de iminentă cum părea. Recent, Twitter a contrazis zvonul, negând planurile imediate de a schimba modul în care Like-urile funcționează în rețea. „Nu există un termen limită”, a scris vicepreședintele de comunicare Brandon Borrman. „Nu se va întâmpla prea curând.”

În august, Dorsey a spus că experimentează noi caracteristici pe Twitter și reproiectând caracteristici, inclusiv butonul Like. La momentul respectiv, a spus: „Cel mai important lucru pe care îl putem face este să privim stimulentele pe care le construim în produsul nostru … Nu mai cred că sunt corecte.” Luni mai târziu, proiectul nu pare să fi progresat.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button