TECH

Twitter acum oferă 280 de caractere pentru toți

În cazul în care n-ați trecut deja la Zappl, în mare parte pentru că deocamdată nu merge, probabil vă astâmpărați nevoia de-a urla în vid folosind Twitter. Iar acum puteți cu toții să vă bucurați de o limită relaxată a caracterelor care pot fi îngrămădite într-un chenar care inevitabil va fi folosit de un AI rasist.

Aceasta schimbare mai este menită să ajute la diminuarea cazurilor în care un tweet dintr-o serie de vreo șapte sute este folosit pentru a scoate din context un mesaj, pentru a-l folosi împotriva cuiva. Ceva mai multă claritate nu strică, așa că această schimbare este binevenită.

Desigur, n-ar strica dacă Twitter ar fi adăugat acea funcție de edit pe care toată lumea o cere din 2006, dar limita de 280 de caractere este un bun început. La urma urmei, a fost impusă pe vremea când lumea încă mai comunica prin SMS-uri ce erau limitate ca dimensiune, nu prin internet folosind conexiuni care au de sute de ori mai multă lățime de bandă decât aveai prin cablu în 2006.

În acest ritm, poate lumea nu se va mai trezi că a fost concediată doar pentru că cineva a înțeles greșit un Tweet scris în grabă. Desigur, există și câteva dezavantaje. Acum președintele SUA va avea acum 280 de caractere la dispoziție pentru a își debita aberațiile.

[CNet]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button