PC

Twitter a suspendat contul propriului CEO

Dovedind că este un serviciu perfect funcțional, fără nici o problemă cu aruncarea de interdicții în stânga și în dreapta fără noimă, Twitter a reușit să își lase propriul CEO fără un cont.

Jack Dorsey s-a trezit că abilitatea sa de a mai trimite tweet-uri a dispărut, deoarece contul său a fost suspendat. Nu a fost pentru foarte mult timp, ci doar pentru cam un sfert de oră, din moment ce este cam greu să spui că ești la cârma unei companii a cărui serviciu nu ai voie să îl folosești.

cx6ws4zvqaea7zs

Dorsey și-a recăpătat prompt contul, pierzând însă un număr de abonați Acesta a clarificat situația cu tweet-ul de mai jos, unul care reflectă primul său mesaj lăsat pe Twitter, încă de pe vremea când îi spunea Twttr, cu 10 ani în urmă.

Conform lui Dorsey, cauza a fost o greșeală internă. Ce fel de problemă? În mod evident una care face conturi să dispară. Chiar și contul unui CEO. Aproape că te face să te întrebi cui îi mai poate dispărea contul peste noapte fără să le pese celor de la Twitter. Deși, în mod normal suspendările aleatoare sunt date de oameni, nu de probleme de ordin tehnic.

[The Next Web]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

4 Comments

  1. Nu înțeleg de ce atâta publicitate negativă și ironie la adresa twitter. Personal, folosesc twitter mai des ca Facebook, mi se pare o rețea de socializare foarte matura, și o sursa de informare importantă. La twitter nu as renunța, la Facebook m-a gândesc serios sa renunț, prea multe date personale le-am trimis celor de la Facebook pentru reclame. Bravo twitter, faceți o treaba minunata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close