PC&Consoles

Twitch vine cu o noua aplicatie Playstation Vita

Conform popularului site de streaming, cercul acum este complet, utilizatorii putand  sa se bucure de serviciile oferite de Twitch pe toata platformele Playstation odata cu lansarea aplicatiei pentru Playstation Vita.

Consola in acest moment este aproape uitata, cu toate ca exista interes pentru ea, din pacate multe dintre aplicatii disparand de-a lungul anilor, precum aplicatia de Youtube. Introducerea unei aplicatii Twitch.tv care sa iti permita sa iti urmaresti streamerii preferati s-ar putea sa ofere o noua utilizare consolei.

Functiile incluse in varianta aplicatiei de Playstation Vita sunt destul de interesante, oferind astfel optiunea ca si pe PS3, sa vezi transmisiuni live sau inregistrate, poti accesa casuta de follow si mai ales poti descoperii alti utilizatori de Playstation care fac live streaming. Twitch PS Vita

In mare parte, aplicatia aduce aminte de cea de pe PS3, astfel se pare ca utilizatorul nu va putea sa faca live streaming de pe consola. Totusi, iti ofera oportunitatea de a ii vedea pe altii cum se joaca, nu?

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button