PCPC&Consoles

Twitch va primi o aplicație pentru desktop

Planurile de extensie pe care le are Amazon pentru Twitch încep să intre în efect. Nu doar că serviciul suportă acum încărcarea de clipuri video și are o componentă de socializare în stil Twitter, dar va primi în curând și o aplicație de desktop.

Această aplicație va fi derivată din cea existentă dezvoltată de către Curse, un nume care probabil vă sună destul de cunoscut, fiind destul popular la vremea sa. Curse a fost cumpărat de Twitch, iar rămășițele sale sunt reconstruite sub forma unei aplicații dedicate pentru acest serviciu.

Scopul său va fi să aducă la un loc uneltele de comunitate, pentru mod-uri, voice chat, video chat, screen sharing și multe altele. Va permite comunicarea direct din jocuri cu cei care se uită la stream-urile voastre sau cu ceilalți oameni din diversele grupuri de Twitch.

Nu pare de parcă această aplicație va include funcții de streaming. N-ar fi fost o idee rea dacă ar fi adăugată și această opțiune, din moment ce limita de 3.5Mb/s tinde să dea probleme în ceea ce privește calitatea celor care abia s-au apucat de streaming.

Aplicația de Twitch va fi disponibilă pentru publicul larg din această primăvară. O dată mai exactă nu a fost specificată.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button