Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Twitch.tv nu va renunta niciodata la gaming!

/
/
/
/
image

Alegerea de a se lasa cumparati de Amazon, si nu de Google, probabil ca a schimbat viitorul site-ului Twitch.tv dintr-unul sumbru, intr-unul vesel. Cei de la Twitch.tv au ales compania Amazon deoarece ei doresc sa isi mentina autonomia, sa opereze independent si sa aiba control total asupra destinului entitatii numite Twitch.tv.

CEO-ul Twitch.tv, Emmett Shear, doreste ca Twitch.tv sa devina un fel de Comcast al gaming-ului. In viitorul inchipuit de Shear, Twitch.tv va fi principalul provider de continut e-Sports, cum Comcast este pentru ESPN. El nu doreste ca Twitch.tv sa fie un creator de continut, ci doar o cale de transmitere al continutului. Compania incepe sa se dezvolte abordand noi orizonturi in ale divertismentului. Luna trecuta, cei de la Twitch.tv au transmis primul lor concert live, iar reactiile au fost pozitive. Chiar daca site-ul incepe sa se extinda, Shear nu are de gand sa uite de unde a plecat sau sa ii ignore pe cei ce au adus site-ul unde este astazi. Chiar daca vor aborda noi domenii cum ar fi transmiterea de concerte live, Twitch.tv nu va renunta niciodata la gaming.

Singura teama al CEO-ului este sa nu fi vandut site-ul prea devreme!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar