MORE

Twitch.tv adauga o noua categorie: „Indoapa-te Live”

Twitch.tv, este cunoscut de multi dintre voi ca acel site de streaming video in fata caruia te asezi si vizionezi clipuri legate de gameplay sau gaming in general. Asta, daca nu un podcast.

Pe de alta parte, site-ul se pare ca are planuri mari, acestia indicand ca intr-un viitor aproapiat vor lansa un un canal dedicat pentru videouri live cu oameni care mananca. twitchereating

Site-ul detinut de Amazon spune canalul său, Social Eating va permite armatei sale de streamer-i amatori și profesioniști sa „socializeze cu spectatorii lor in fata meselor lor preferate”. Twitch a relatat ca utilizatorii ar trebui sa-i multumesti Coreei de Sud pentru acest nou trend. Site-ul din San Francisco spune ca infatuarea țării cu uitatul la oameni (în mare parte tinere domnisoare, dar un număr surprinzător de baieti) in timp ce mananca a ajutat la luarea deciziei de a crea un coltisor on-line dedicat mancatului în timp real, transmis în live stream.

https://youtu.be/RBlU-kxM8_Y

De asemenea, puteti să mulțumiti categoriei „Creative” de pe Twitch, unde streameri difuzeaza videouri cu ei pregatind si gatind mancare. Cu toate acestea, în conformitate cu regulile categoriei, li s-a permis doar să creeze și să nu consume, asa ca streamerilor le-a fost interzis, de fapt, sa isi manance propriile creatii.twitcheating

Aparent, managementul Twitch a realizat ca acest lucru este o problemă destul de mare, asa ca a deschis o noua categorie numita „eating” .

„În cazul mancatului social, am avut o mulțime de cereri din partea utilizatorilor noștri coreeni, dat fiind faptul ca acest lucru este un fenomen cultural imens în partea lor din lume. Primeam feedback si de la utilizatorii noștri care au îmbrățișat categoria Creative a platformei noastre pentru gătit, dar s-au plâns ca nu pot petrece acelasi timp mancand ceea ce au pregătit „, a declarat directorul Twitch APAC Raiford Cockfield în ceea ce sună foarte mult ca o scuza. „Deși este cu siguranță o cerere unică, comunitatea Twitch este cat se poate de unica, iar noi le sprijinim pasiunea și interesele.”

Radeti daca simtiti nevoia, dar, într-o lume în care oamenii sunt plătiți bani pentru a transmite live cand se joaca jocuri on-line, sau cand produc și consuma fanfic-uri erotice despre tulburările din Europa, ce mai inseamna o mica masa între prieteni?

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button