CommunityRSS PaginaDeMedia

Twitch își va micșora prețul subscripției în mai multe țări

Twitch, copilul celor de la Amazon, și-a dat seama de fluctuațiile valutei și de faptul că o subscripție standard de 5 dolari pe lună nu este la fel de ieftină și pentru alte țări. Prin urmare, platforma de streaming va mai reduce din prețul acestui subscription, pentru a putea reflecta costurile traiului în țările respective. Prețurile se vor modifica începând cu 20 mai, iar țările beneficiare vor fi selectate pas cu pas.

Tăierea va ajunge mai întâi în Mexic (la un preț convertit de 2.40 dolari) și Turcia (1.20 dolari), urmând apoi țări din Africa, Asia, Europa, America de Sud și Orientul Mijlociu, pe undeva prin al treilea trimestru al acestui an. Cât anume plătești va depinde de regiune și de metoda de plată. Twitch a luat această decizie din dorința de a le oferi abonaților șansa de a-și susține creatorii de conținut preferați. Iar prețul curent, de altfel cam scump pentru unele regiuni, se reflectă și în statistici.

La momentul actual, procentul utilizatorilor cu o subscripție activă în Asia și Europa este jumătate din cel din Statele Unite ale Americii, și cu 80% mai mic în America de Sud. În teorie, acest lucru i-ar ajuta pe streamerii din regiunile respective să-și crească rata donațiilor și a abonaților. La polul opus, unii creatori riscă să se aleagă cu un venit lunar mult mai mic, însă Twitch este conștient de asta. Compania promite că va susține direct baseline-ul canalului respectiv timp de trei luni calendaristice, ca mai apoi să scadă gradual prețurile pentru ca utilizatorii să se acomodeze mai ușor cu noile costuri.

 

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button