Gaming

Twitch planuieste abonamente de 10 si 25 de dolari?

Se pare ca planurile marete de a monetiza mai eficient platforma Twitch nu s-au incheiat, un email facut public de un streamer anonim aratand ca platforma de streaming live doreste sa introduca tier-uri de abonamente pentru cei care doresc sa isi sprijine canalul favorit.

Mailul vorbeste despre sume de 4.99, 9.99 si 24.99 dolari, care in functie de suma platita deblocheaza emote-uri noi, dar si cateva beneficii atat pentru streamer, cat si pentru user.

Cert este ca aceasta noua functie de monetizare vine in urma popularitatii sporite Patreon, care diminueaza din suma de bani pe care Twitch e posibil sa o primeasca, dovada si aceste abonamente cu plata. Daca cinci dolari nu par mult, poate o plata lunara de 25 de dolari va urni un streamer din loc sa joace un anumit titlu sau sa incerce un anumit dispozitiv.

Este un mod de a cere comunitatii sa isi arate sustinerea, dar si de a vedea exact ce se cere de la tine ca streamer, cu toate ca optiunea este opt-in, adica poti sa nu sa o accesezi. Totusi, sistemul de emote-uri, in functie de cati abonati ai si cum se vor debloca ele gradual este usor … aiurit, dar cine stie, poate Twitch stiu ceva. 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button