MORE

Twitch permite upload de fișiere

Acum câțiva ani, Twitch părea că încearcă din răsputeri să scadă cantitatea de fișiere pe care trebuie să le țină pe servere, ștergând automat orice live-stream care nu este salvat în mod expres de utilizator. Dar de când cu Amazon, lucrurile s-au mai schimbat, ba spre bine, ba spre rău. Iar acum chiar vine ceva bun.

Twitch permite în acest moment abilitatea de-a încărca fișiere video de pe propriul vostru PC pe serviciul de găzduire. Această funcție este deocamdată disponibilă în beta, însemnând că ar putea avea câteva părți nefinisate, dar partea importantă este că poți încărca acum fișiere care nu vor expira vreodată.

Astfel, Twitch speră să remedieze o problemă pe care o are de ceva vreme, și anume că toată lumea trece la Youtube atunci când vrea să facă orice fel de conținut regizat sau editat. Tot ce îi mai trebuie acum este un sistem postat update-uri în stilul Facebook pe care îl implementează acum și Youtube.

Va fi interesant de văzut dacă asta va duce la o emigrare a celor care au canale de gaming pe Youtube, și cum exact va permite Twitch monetizarea clipurilor încărcate aici.

[The Next Web]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button