Gaming

Twitch joacă Fallout 3, este un dezastru

Serviciul de streaming video Twitch are obiceiul de un an de zile de a organiza evenimente intitulate „Twitch Plays”, la care pe stream va rula un joc, iar chat-ul controlează tot ce se întâmplă.

Inițial era mai mult o chestiune de spam și noroc aleator, ce a fost suficient pentru a termina câteva jocuri Pokemon. Apoi a evoluat într-un sistem de vot avansat, combinat cu o funcție ce pune automat pauză jocului periodic, pentru a permite un control mai bun al acțiunii. Astfel, a fost posibilă parcurgerea lui Dark Souls prin Twitch, cu 850 de morți, dar și cu o serie de victorii asupra câtorva boși.

Apoi, Twitch a încercat Fallout 3. Fiind un joc mai complex decât Pokemon sau Dark Souls, progresul nu a fost tocmai grozav. Încercările de a parcurge Fallout 3 în grup au fost până acum însoțite predominant de ore întregi petrecute navigând prin PipBoy, alte ore dând cu nasul în pereți, și în esență două zile irosite fără ca personajul principal să iasă măcar din Vault 101.
Watch live video from TwitchPlaysFallouts on www.twitch.tv

Sunt șanse ca gradul de control al publicului asupra jocului să se îmbunătățească în următoarele zile. Dacă asta nu se va întâmpla, atunci Twitch Plays Fallout 3 ar putea fi doar o succesiune nefericită de incidente, în care personajul este mâncat de gândaci înainte să iasă din Vault 101, sau în care tot pică într-un râu și nu poate ieși până rămâne fără aer.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button