PC&Consoles

Twitch ataca violent trisorii de Pokemon GO

Relatia dintre gameri si Twitch a fost documentata in nenumarata randuri, dar asta nu ii scuteste pe utilizatorii popularului site de niste reguli, unele dintre ele care vizeaza trisorii in diverse jocuri.

In cazul de fata, discutam despre Pokemon GO, unde Twitch a fost cat se poate de clar cu privinta acestor indivizi, care „violeaza flagrant” regulile jocurilor pe care le prezinta pe stream. Iar aici discutam de  GPS spoofing, o metoda care ii lasa pe jucatori sa se pozitioneze unde doresc pe glob, incalcand guidul pentru comunitate publicat de Ninantic. 

Brian Petrocelli a scris într-un o postare pe blog: Recent am publicat o declarație conform căreia streamingul de materiale ce violează termenii și condițiile sau alte obligații de utilizare ale unor terțe părți prin intermediul serviciilor noastre, reprezintă o încălcare a propriilor Termeni de Utilizare. Azi dorim să facem clar faptul că această politică se aplică și asupra conținutului de Pokemon GO pe Twitch.Top 5 jocuri care au schimbat piata de mobile - Pokemon GO

 Conform acestui set de reguli, trisatul in Pokemon GO nu este chiar atat de bine definit, putand sa fie orice intre vanzarea contului, pana la folosirea de metode alternative prin care sa alterezi locatia ta pe glob. Astfel, daca esti prins ca utilizezi astfel de metode, o sa primesti un strike pe cont. Asa ca daca te gandesti sa folosesti un GPS Spoofer s-ar putea sa ramai fara privilegii pe Twitch.

[Twitch]

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Jocul a murit inainte sa se nasca, ce rost mai are sa joci un joc pe care altii il joaca cu coduri vanand din romania pokemoni din mexic sau america:)))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button