PCȘtiri ITTECH

Twitch a lansat propriul software de streaming

Și este gratuit

Twitch nu a avut prea multe motive de sărbătoare în ultima vreme, unul dintre cei mai mari contribuitori ai săi plecând. Dar măcar are ceva care ar putea bucura o parte din utilizatorii săi.

Serviciul de streaming video are acum propriul său software de streaming video. Acesta se numește Twitch Studio și este menit să înlocuiască parțial tradiționalul OBS, ce este cam din vecii vecilor soluția cea mai potrivită pentru streaming. La fel ca OBS, Twitch Studio este o aplicație gratuită, dar nu este tocmai la fel de complex.

Publicul său țintă este cel al noilor streameri, ce ar fi în mod normal intimidați de opțiunile și setările prezente în OBS sau alte aplicații similare. Noul program simplifică lucrurile și permite noilor veniți să se concentreze mai mult pe a face un spectacol bun, decât pe partea tehnică. Iar după ce se acomodează cu el, fie vor putea trece la ceva ca OBS, fie vor putea aștepta ca Twitch să ofere mai multe opțiuni în propria sa aplicație.

Acum, probabil vă întrebați de ce ar pierde Twitch atâta timp și probabil mulți bani pentru a crea o aplicație de video streaming. Eh, ar putea fi pentru că Twitch este o divizie a Amazon, ce încearcă încetul cu încetul să devoreze totul și să fie totul.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button