Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Twitch a lansat o aplicație de desktop, dar nu face streaming

/
/
/
img

În mod normal, când un serviciu de streaming spune că a lansat o aplicație pentru PC-uri, ai crede că una din funcțiile sale ar fi streaming. Twitch n-a considerat că asta ar fi prea important, așa că aplicația sa are un cu totul alt obiectiv, socializarea.

Twitch Desktop App a fost lansat, permițând utilizatorilor să își construiască tot soiul de comunități, să comunice, fie în text, fie prin voce, fie prin video, și să interacționeze mai bine. Există până și suport pentru add-on-uri, afișaje pentru jocuri, alături de abilitatea de-a rămâne la curent cu toți prietenii și streamerii voștri preferați. Desigur, aveți și opțiunea de-a privi stream-uri de pe Twitch din aplicație, și de-a folosi funcția de chat asociată fiecărui stream în parte.

Probabil vă întrebați de ce ar fi vrut Twitch să creeze așa ceva, din moment ce nu este de parcă ar pierde ceva atunci când lumea se folosește de Discord. Dacă vreți să încercați aplicația, puteți să o descărcați folosind link-ul de mai sus.

[PC Gamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar