Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Twitch a cumparat GoodGame!

/
/
/
/
image

Cel mai popular serviciu de streaming de jocuri, Twitch, a anuntat achizitionarea GoodGame, o cunoscuta companie care activeaza de zece ani in industria eSports si care si-a construit renumele, intre altele, pe formarea unor branduri devenite acum celebre, precum Evil Genuises si Alliance.

Alex Garfield, fostul proprietar al GoodGame, a declarat ca, prin afacerea sa, a sponsorizat o serie de echipe de eSports competitive si a contribuit la crearea unor legaturi dintre echipele terte cele mai apreciate, scrie techcrunch.com. Noua achizitie operata de Twitch aduce un plus de valoare industriei, dupa cum recunoaste insusi Garfield, intr-un mesaj postat pe site-ul fostei sale companii. Implicarea Twitch intr-o afacere care concureaza cu Steam Broadcasting si chiar cu YouTube, dar si intr-un business care incearca sa largeasca interactiunile cu brand-urile mari va inseamna atragerea de investitii uriase in publicitate, turnee si altele. „Este o intelegere buna pentru toate partile implicate”, a tinut sa precizeze Alex Garfield.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar