MORE

Twisted Pixels – Episode 3 confirmed

Cu Metal Gear Solid 5, Hideo Kojima a incercat sa faca multe lucruri indraznete. Unul din acele lucruri a fost costumatia lui Quiet. Celalalt a fost povestea de iubire interzisa dintre Snake si Quiet. Ce e drept, nu era chiar atat de interzisa, doar imposibila. Lucru pe care colega noastra BoredPixel l-a prins din zbor, asa ca astazi avem un comic strip mai special.

Pe de o parte, o avem pe Quiet, care a incercat sa il omoare o data pe Snake, iar apoi cand s-a indragostit de el, la fel ca Revolver Ocelot, refuza sa vorbeasca sau sa comunice in orice fel. Adica, putea sa scrie un biletel cu “Eu inimoara Snake”si probabil ar fi fost suficient. Iar pe de alta parte, mai era si Snake in sine. Vedeti voi, intregul clan a avut mereu o singura iubire, cutiile de carton, iar acel triunghi amoros ar fi fost mult prea complicat pentru un joc cu doar doua capitole.

Ce e drept, Metal Gear Solid 5 trebuia sa aiba trei capitole, dar unul dintre ele a fost in mod misterios anulat. Unii ar spune ca de vina ar fi fost Konami, sau Kojima. Dar, un nou suspect este acum speculat. Cine altcineva decat GabeN, omul pentru care capitolele, episoadele si jocurile care se termina in 3 sunt interzise. Si daca el nu le poate avea, atunci nimeni nu le poate avea!Twisted Pixels

[BoredPixel]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close