TECH

Twisted Pixels – Discutii in contradictoriu!

Twisted Pixels este o serie de diferite ilustratii ce prezinta momente comice din viata unui cuplu pasionat de gaming, tech, animeuri, comics si cam tot ce tine de acest fenomen social numit Geek.

In acest episod, Miss Pixel practica activitatea ei preferata: contrazisul online cu strainii, pentru ca atunci cand auzi ca cineva are o parere diferita de a ta, fie ea legata de Pokemon, animeuri, comic books, jocuri, etc, trebuie sa pornesti o conversatie filosofica si matura cu persoana respectiva. *tipul ala de conversatie care in mod normal se termina cu un discurs de genul: internetul meu este mai lung ca al tau!

Cuplul Twisted Pixels de-a lungul anilor, de cand a descoperit pasiunea pentru „geek stuff”, este extrem de activ in aceasta lume! Totusi Miss Pixel a acumulat multe informatii ce o pot ajuta sa isi exprime punctul de vedere, chiar daca aceasta „exprimare” dureaza pana la 5 dimineata, pe cand partenerul ei sforaie in camera alaturata, dupa ce a renuntat sa o convinga sa se odihneasca *asta numesc eu determinare!

In acest caz, pasiunea lui Mister Pixel pentru tot ce tine de League of Legends nu este la fel de ridicata ca in cazul partenerei sale, fiind familiar cu jocul, dar nu un fan inrait al acestuia. Miss Pixel, pe de alta parte, a acumulat tot felul de informatii generale si particulare despre League of Legends, sau orice alt joc pentru care dezvolta o obsesie, domnisoara pixelata ajungand pana in adancurile internetului pentru a afla si cel mai mic detaliu despre noua ei fixatie.

Acestea fiind spuse, „Twisted Pixels” este o serie in care voi prezenta diferite situatii in care se vor regasi persoanele „pasionate” de lumea gamingului 🙂

Twisted Pixels

Nu uitati sa o urmariti pe Bored Pixel pe pagina personala de Facebook!

Articole asemanatoare

Back to top button