MORE

Twisted Pixels – A fi sau a nu fi speriat

Nu stiu cati dintre voi sunt fani horror games, dar eu de exemplu sunt reticent uneori cand vine vorba sa joc unul, mai ales cand ma astept sa fie foarte infricosator.

Bineinteles, o metoda pentru a reduce impactul sperieturii ar fi sa te joci cu lumina aprinsa si sa nu folosesti castile. Acesta ar fi un prim pas.

De asemenea, trebuie sa va asigurati ca in spatele scaunului vostru se regaseste un zid destul de solid care sa nu va permita sa cadeti de pe scaun.

O mare moda care primeaza in jocurile horror in ziua de astazi este cea a jumpscare-urilor. Mai exact, ceva infricosator se intampla pe neasteptate, fix in momentul in care tu esti calm si linistit.

Ocazional, un moment culminant este anuntat prin intermediul unei coloane sonore terifiante asa ca poti sa te pregatesti sufleteste.

O serie de jocuri care abuzeaza de jumpscare-uri este Five Nights at Freddy’s si din acest motiv ajungi la un moment dat sa devii imun la el.

Un bun exemplu ar fi Pewdiepie, care se speria instant in primul joc, iar cand a ajuns la ultimul era aproape indiferent de ce se intampla in joc.

Mister si Misses Pixel au invatat sa fie precauti chiar si cand vine vorba de un trailer la un joc horror, dar cel mai bine ar fi sa vedeti cu ochii vostri patania acestora in cel mai nou episod din Twisted Pixels.Twisted Pixels

[Bored Pixel]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close